TrackGuard

3.990
FG-godjent gjenfinning

TrackGuard - Sporing og Gjenfinning

TrackGuard er et radiobasert sporing og gjenfinningssystem, som gjør det mulig å gjenfinne stjålne objekter selv under de mest krevende forhold.

Guard Systems har siden 1992 utviklet sporing og gjenfinningssystemet TrackGuard. Guard Systems står selv for den tekniske utviklingen av produktet og tjenesten som ligger bak. 
TrackGuard konseptet har gjort Guard Systems den ledende aktøren innen sporing og gjenfinning av stjålne objekter i Europa. 

Teknologi
Fordelene med VHF teknologi er mange, men det viktigste er kanskje det sikkerhetsmessige aspektet. Til forskjell fra systemer som baserer seg på annen teknologi er det vanskeligere å sette en TrackGuard ut av spill.
Noen av grunnene til det er;

• Den er vanskelig å jamme (i motsetning til GSM)
• Enheten ligger passiv inntil Guard Systems kaller den opp
• Skjulestedene er mange. Enheten er liten og krever ikke mobildekning eller fri sikt til satellitter.
  Dette vil si at om et objekt er gjemt inne i en container, garasje etc, så vil likevel mulighetene for kontakt være   store.
• Høy grad av nøyaktighet. Ved et søk vil det være mulig for Guard Systems med centimeters nøyaktighet å peile inn et stjålet objekt.

•Lave installasjonskostnader

Søksprosessen
Ingenting overlates til tilfeldighetene. Ved tyveri er det Guard Systems som styrer hele prosessen. Det eneste du behøver å gjøre er å anmelde forholdet til politiet og melde fra om forholdet til Guard Systems.
Alarmsentralen hos Guard Systems er døgnbemannet og er klar til å ta i mot din henvendelse 24/7 - året rundt.
Ved tyveri vil alarmsentralen sette igang søk via antennenettverket, for så å sette luft og bakkemannskap i beredskap.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter