SafeRecorder

5.990
SafeRecorder m2 kamera og opptaker
gir deg kontinuerlig opptak av både det som skjer foran bilen så vel som inne i bilen til enhver tid. Enheten har to kamera, og den innebygde GPS mottakeren gir deg både hastighet, posisjon og retning. I tillegg er det et innebygd akselerometer som viser hvilke krefter som virker på bilen i øyeblikket. Alle disse dataene lagres sammen med bildet.

SafeRecorder i opplæring
SafeRecorder gjør at man sammen med eleven i detalj kan gå gjennom trenings-kjøringen, vise elevens adferd, analysere ferdigheter på veien og se på data om hastighet og krefter som virker på kjøretøyet.


Dokumenterer G-krefter
Læreplanen for yrkessjåførutdanning (håndbok 277) krever dokumentasjon av blant annet sidekrefter, akselera-sjon og retardasjon. Akselerometeret i enheten vil kontinuerlig måle G-kreft­ene på kjøretøyet i 3 dimensjoner og lagre disse sammen med de øvrige dataene på lagrings-kortetEnheten har KUN intern lagring, slik at det kun er eier som har tilgang til og råderett over dataene - i tråd med Datatilsynets retningslinjer.
SafeRecorder er i dag i bruk blant annet hos:
Ambulansetjeneste, Politi, Utrykningsopplæring, Faglig leder ved Norsk Trafikksenter.
PDMT har uttalt at de ikke ser noe hinder for at produktene kan benyttes til kjøreopplæring i politiets kjøretøyer.


Teknisk: Kamera: CMOS sensor Videooppløsning: VGA (640 x 480) opp til 20 bilder pr/sekund, 2 kanaler Audio: Innebygd mikrofon GPS: Innebygd GPS modul, Innebygd automatisk bevegelses sensor, alarm inngang, G-sensor 3-axis, manuell ekstern alarmtrigger Minne*: SD minnekort, 4GB til 32GB Strøminngang: Sigarettenner plugg DC 12V til 24V inngang

Pakken innholder: SafeRecorder med 16GB minnekort, feste for frontrute, IR-lys (for belysning av kupé i mørke), kabelsett med sigarettenner-tilkobling.
Tilleggsutstyr: Timermodul som gir mulighet for permanent tilkobling til bilen, samt at opptaket fortsetter i en innstillt tid etter stans av motor (Justerbar fra 30 sek til 10 timer).


Se datablad:
http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/SafeRecorder_ATL_Hanor_022010.pdf

Og

http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/SafeRecorder.ppt

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter